Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

joi, 23 iulie 2009

Rezultate modeste în efortul împotriva sărăciei

n miliard de persoane vor suferi de foamete în următorul an, o mare parte din vină purtând-o agravarea crizei finaciare, informează The Independent.

Organizaţia pentru Agricultură şi Hrană estimează că 963 de milioane de oameni sunt subnutriţi, în ciuda unui acord încheiat în urmă cu opt ani de liderii statelor bogate ale lumii.

Potrivit organizaţiei, ajutorul financiar
acordat statelor din lumea a treia nu a fost de ajuns pentru stimularea agriculturii. Eforturi şi realizări destul de importante s-au realizat doar în domeniul sanitar.

În septembrie 2000, un acord între guvernele unora dintre cele mai puternice state ale lumii propunea ca, până în 2015, să reducă cu 50% numărul oamenilor care suferă de foamete. Atunci, erau stabilită opt căui de acţiune. Jurnaliştii britanici au analizat ce s-a făcut şi ce nu în ultimii opt ani:

Realizări şi eşecuri:

1. Eradicarea sărăciei extreme şi a foametei

Plus: Dacă în 1990, 42% din populaţia globală trăia în sărăcie extremă, procentul de astăzi este de doar 26%. Şi procentul subnutriţilor s-a micşorat, de la o treime acum 18 ani, la puţin peste un sfert în prezent.

Minus: În unele zone ale Globului, eforturile nu se simt apoape deloc. Este şi cazul Africii sub-Sahariene, unde muncitorii primesc mai puţin de un dolar
pe zi.

2. Educaţie pentru mai mulţi

Plus: În 1999, 103 milioane de locuitori erau nealfabetizaţi. În 2006, doar 73 de milioane de aflau în această situaţie.

Minus: 38 de milioane de copii din centrul şi sudul Africii şi 18 milioane din sudul Asiei nu merg la şcoală.

3. Egalitatea sexuală în educaţie şi muncă

Plus: 55% dintre copiii care nu sunt implicaţi în procesul de învăţământ sunt fete. Legislativele din întreaga lume au foarte puţine femei. În multe state ale lumii, femeile nu au acces sau le este obstrucţionată ascensiunea spre funcţii importante.

Minus: 113 state nu au reuşit să promoveze egalitatea între sexe. Potrivit unui raport recent, doar 18% dintre ţări au realizat acest obiectiv. Este de aşteptat ca lucrurile să nu stea altfel nici în 2015, la "deadline-ul" planului.

4. Reducerea mortalităţii infantile

Plus: 93 de copii de sub cinci ani din 1000 mureau în 1990. În 2006, numărul s-a redus, chiar dacă nu semnficativ, la 72.

Minus: Între 1990 şi 2006, 26 de state nu au înregistrat progrese în reducerea mortalităţii infantile. În alte 27, rata mortalităţii este mai mare ca în '90.

5. Reducerea mortalităţii materne

Plus: Mortalitatea maternă a scăzut cu 1% din 1990 până în prezent.

Minus: Doar 60% dintre naşteri sunt asistate de profesionişti. 500.000 de femei din ţările în curs de dezvoltare mor anual în timpul sarcinii.

6. Accesul global la tratamentul anti SIDA până în 2010 şi reducerea infectărilor cu HIV şi malarie până în 2015

Plus: Dacă, în 2001, trei milioane de persoane erau infectate anual cu HIV, numărul prezent este de 2,7 milioane. Realizări importante în oprirea înmultţirii ţănţarilor, principalii transmităţori de virusuri.

Minus: 5.500 de oameni mor anual din cauza virusului HIV. În 2007, au fost identificate 500 de milioane de noi cazuri de malarie.

7. Protejarea biodiversităţii şi asigurarea
accesului la apă potabilă şi îngrijire medicală

Plus: Despăduririle au scăzut la 7,3 milioane de hectare anual.

Minus: Un miliard de oameni nu au acces direct
la apă, iar rezervele de peşte sunt supraexploatate. 2,5 miliarde de oameni nu au acces la îngrijirea sanitară de bază.

8. Parteneriat global pentru dezvoltare

Plus: Unele state au acordat ajutării statelor sărace 0.15% din PIB.

Niciun comentariu: