Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

joi, 13 august 2009

Manevrele lui Vanghelie

rimarul PSD este acuzat de unii politicieni ca a pregatit fraudarea euro-alegerilorcu mita si turisti electorali * Vanghelie are sarcina de la Geoana sa obtina scoruri fruntase in intrecerea din 7 iunie la Bucuresti, Ilfov, Giurgiu si Dabuleni

Primarul "care este" se pre­gateste sa fraudeze euro-scrutinul, el urmand sa puna la bataie cateva mii de tele­foane mobile drept mita elec­torala si mai multe microbuze pentru turism electoral, sustin surse politice. In ultima sapta­mana, Vanghelie s-a aflat intr-o campanie sustinuta, deoarece Mircea Geoana i-ar fi dat sarcina ca organizatiile unde este sef sa obtina scoruri laudabile. Surse din interiorul
PSD ne-au precizat ca Vanghelie este obligat sa aduca multe voturi "pentru a justifica de ce i-a dat afara pe unii si pe altii din partid". De aceea, primarul si-a inten­sificat actiunile in jude­tele pe care le pastoreste, Giurgiu si Ilfov, precum si la nivelul sectorului 5.
La sfarsitul saptamanii trecute liberalii au dat nas in nas cu Vanghelie chiar in Adunatii Copaceni, la zilele orasului condus de un liberal. Tot atunci, Vanghelie se agita sa convinga electoratul din zona sa se prezinte duminica la vot. Deputatul liberal Mihai Voicu a scris zilele trecute, pe blogul sau, ca Vanghelie "trebuie sa demonstreze ca are rezultate bune
si in vecinatatea apropiata pentru care are pregatita capacitate de transport
pentru 8000 de persoane plus un container de telefoane mobile chinezesti". Conform celor spuse de Voicu, metoda a fost brevetata cu succes la alegerile locale de anul trecut si la cele parlamentare in colegiul din sectorul 5 in care a fost aleasa deputat pesedista Oana Niculescu Mizil. Surse din PSD ne-au spus ca autobuzele mobilizate de Vanghelie vor fi folosite pentru ca pesedistii sa obtina un rezultat extrem de bun si la Dabuleni, zona unde a fost ales senator Mircea Geoana. Din acest motiv, PSD Olt va ceda cu generozitate "emigranti catre sectiile de votare de peste granita; cu alte cuvinte vor fi sacrificati unii votanti care vor merge si vor pune stampila in circumscriptiile electorale in care trebuie sa creasca procentele". Conform informatiilor obtinute de la aceleasi surse, exista deja judete in care prefectii i-au schimbat pe cativa dintre presedintii sectiilor de votare si au pus membri de partid in locul lor, care sa aiba grija sa rezolve procesele verbale din respectivele sectii de votare. Tot in sarcina lui Vanghelie ar pica si reinvierea metodei care a fost folosita anul trecut la Stefanesti. "Primarii vor subdimensiona sectiile de votare, putine cabine, putine stampile, coada mare si nimeni nu va sti cine voteaza", spun surse parlamentare. "Risc un pronostic. Fara a socoti Harghita si Covasna, unde sunt alte motive, prezenta cea mai mare la vot va fi in Ilfov, Giurgiu, Teleorman, Vrancea si partea din judetul Dolj unde este colegiul lui Geoana", spune deputatul PNL, Mihai Voicu, pe blogul sau.
"Care este" peste tot
Abilitatea politica a lui Marian Vanghelie i-a permis sa sara rapid in toamna lui 2008 din barca celor care se opuneau guvernarii alaturi de PDL, in a celor care isi impun acolitii peste tot. Dupa ce si-a suit oamenii in mai multe ministere importante, cum sunt cel de Interne si Externe, liderul pesedistilor bucuresteni incearca sa obtina controlul si asupra altor institutii de stat. Pe lista hulpavnicului Vanghelie se afla sefia RAAPPS, alaturi de cea Tarom - unde l-a propus pe pilotul Adrian Iovan si Hidroelectrica - cu interese pentru contractele din energie
. Dupa ispravile lui Miron Mitrea cu CFR, urmasul sau a reusit performanta sa impuna un popa in fruntea Societatii Feroviare de Turism. Mare iubitor de cultura, presedintele pesedistilor bucuresteni a primit dreptul de a numi seful de la Opera si l-a propulsat pe Eugen Plesca, fost ofiter in trupele USLA, in fruntea Directiei de Cultura din Bucuresti.

Niciun comentariu: