Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

marți, 31 martie 2009

Năstase şi Mitrea sub scutul parlamentarilor

Curtea Constituţională îi obligă pe procurori să trimită la Senat şi la Camera Deputaţilor dosarele miniştrilor anchetaţi pentru corupţie.

Anchetele penale care îi vizează pe ministrul muncii, Paul Păcuraru, pe fostul premier Adrian Năstase şi pe foştii miniştri Miron Mitrea şi Codruţ Şereş au ajuns într-un nou blocaj. Procurorii au ajuns la concluzia că nu au cum să înceapă anchetarea acestor demnitari decât dacă există o cerere formulată în acest sens de Senat şi de Camera Deputaţilor, aşa cum a stabilit o decizie a Curţii Constituţionale publicată joi pe site-ul instituţiei.

Potrivit acestei decizii, atunci când este vorba despre anchetarea unui actual sau fost ministru care este şi deputat sau senator, Parchetul trebuie să ceară aviz pentru începerea urmăririi penale de la Camera parlamentară din care face parte suspectul şi nu de la preşedintele României, aşa cum s-a procedat până în prezent.

Astfel, pentru a-i ancheta pe Păcuraru (senator), Năstase sau Mitrea (deputaţi), procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) urmează să trimită dosarele acestora la Parlament.

„Ne vom conforma deciziei Curţii Constituţionale a României în sensul că urmează să sesizăm organele competente, adică Senatul şi Camera Deputaţilor, pentru ca acestea să ceară urmărirea penală în cazul persoanelor vizate“, a precizat purtătorul de cuvânt al DNA, Livia Săplăcan.

La fel trebuie să procedeze şi Parchetul General cu dosarele „Privatizări trădate“ şi „Hidroelectrica“, în care fostul ministru al economiei, Codruţ Şereş, actual senator, este cercetat pentru trădare prin transmitere de secrete şi mai multe infracţiuni economice.

Procurorii nu vor să rişte

Prin urmare, cei patru parlamentari vor fi anchetaţi numai în cazul în care colegii lor deputaţi şi senatori se vor lăsa convinşi de argumentele şi probele aduse de procurori şi vor cere, în final, să se declanşeze urmărirea penală faţă de ei. În caz contrar, este imposibil ca Păcuraru, Năstase, Mitrea sau Şereş să mai fie anchetaţi penal.

În cazul fiecăruia dintre cei patru există deja câte o cerere de începere a urmăririi penale emisă în ianuarie 2008 de preşedintele Traian Băsescu, după ce procurorii l-au sesizat în legătură cu aceste dosare
în septembrie 2007.

Niciun comentariu: